Tid är pengar

Något som jag har varit väldigt dålig med är att ta betalt om man avbokar sin tid inom 24 timmar.
Upplyser alla som ringer och bokar tid, att om de inte ringer och avbokar inom 24 timmar debiteras de till fullt pris.
Sen så förstår jag också att i vissa situationer kan man inte ringa dagen innan (tex. om ens barn blir sjuk och man måste vara hemma).
Men tyvärr är det väldigt vanligt att folk inte kommer på deras bokade tid, och när jag ringer upp de så svarar de bara inte eller säger att de har glömt tid m.m (kan fortsätta hur länge som helst)
Men ska bli STENHÅRD med det nu!

Det som tydligen alla glömmer bort är att min lön påverkas av hur mycket jag jobbar och hur många kunder jag kan köra på en dag eller månad. Så om du nu vet att inte har några som helst tankar på att komma på den bokade tiden så RING!! På den tiden hade jag kanske kunnat ta någon annan och tjänat pengar, men när jag sitter där och skulle ha haft en kund 12.00 och klockan är 12.15 har jag inte möjlighet att ringa någon och ta in någon på den tiden.

Något annat som man väldigt lätt kan glömma bort är att det priset du betalar, det går inte ner i min ficka. Av det ska jag betala moms, inkomstskatt, hyra, el, försäkring m.m

Detta gäller inte bara mig! Detta gäller ALLA företag, men just svårast har vi ser i skönhetsbranschen när begreppet "tid är pengar" blir ännu viktigare!

Så var ni än har bokat tid för, kan vara frisör, massage eller någon annan behandling, gör oss den tjänsten i alla fall att ringa till oss i tid!