Billiga priser

När jag höjde mina priser 1 januari 2016 så var det många som jag märkte höjde på sina ögonbryn. 
Men har ni någonsin tänkt på varför det är så billigt hos vissa andra?
Jag kan bara spekulera för jag vet inte, men kan det vara billig lim som kanske är sämre? Billigare syntet fransar kanske? Personen som utför arbetet inte har så mycket erfarenhet och därför inte kan ta mer?
 
Jag ekänner att jag höjde mina priser på grund av att jag jobbade 6 dagar i veckan och forfranade så kunde jag precis betala alla utgifter jag hade utan att det blev över något! Jag hade inte ens en timmlön på mellan 50-70kr och helt ärligt vem har lust att jobba för det? Och jag fick panik över det! Jag kunde inte göra något, har inte åkt på semester på 4 år (det enda jag gjorde förra året var att åka till Budapest i 3 dagar och det också som en långhelg).
Jag var så less på hela situationen att jag var fullbokad 6dagar i veckan och fortfarande inte kan ta ut en rimlig lön. Såg inte någon mening med att gå och jobba så mycket för ingeting och var bara allmänt negativ mot allt. Så jag behövde en positiv grej som skulle ge mig åter igen kraft att vara glad och göra fina fransar. 
Det är till exempel på en av anledningarna till varför jag höjde mina priser!
 
En annan anledning är att mitt lim jag använder är såååå super bra (men kostar däremot en del) Limmet jag använder känner jag absolut ingen ånga ifrån, får inga host attacker, rinnade näsa eller dylikt som jag har upplevt med vissa andra lim jag har testat igenom med åren.
 
De som jobbar därför för mindre kanske har mindre utgifter än vad jag har så som hyra, inköp osv. och jag värdesäter mitt jobb! Jag tycker att jag gör fina fransar och om någon gör ett bra jobb tycker jag att man ska våga ta betalt för det, alla andra kan också sätta fransar men kanske inte likadana som jag. Jag har ändå gjort detta ett tag nu och det är något som spelar stor roll också. Erfarenhet innom skönhet spelar in STORT! Har man jobbat med samma sak länge så har man sett mycket alltså man kan anpassa sig bättre efter varje kund som kommer med olika behov. 
 
Nu säger jag inte att alla som inte tar sky höga priser är dåliga, utan att de som gör fina och bra fransar ska våga ta betalt! 
Det finns så många grymma frans tjejer där ute som inte vågar ta mer än 300 för en påfyllning. Det är inte så mycket som blir över efter moms och en hög med massa utgifter. 
 
Jag har många kunder som säger att de hellre betalar mer och får det ordentligt gjort än att få en massa klumpar med lim, infektioner och massa andra otrevliga saker. 
Så alla ni som tycker att jag är dyr, tänkär det värt att kanske gå och fixa fransarna hos en billigare och få ihoplimmade fransar, fransar som sticker in i ögonen och klumpar. När man kommer till mig så betalar man inte bara min tid utan också för den erfarenheten jag har innom ögonfransförlängning. 
 
Den här bilden har jag set typ 1000 gånger och varje gång jag ser den får den mig att skratta fortfarande 
För boka ögonfransförlängning i Malmö besök www.alexandraeros.com