Påfyllning från någon annan??

Ämnet har vait uppe flera gånger om, men tror inte att det man kan ha pratat färdigt om det. Och det är ju om man ska ta en kund från något annat ställe och göra en påfyllning på?
 
Jag är VÄÄÄÄLDIGT känslig när det gäller det för jag vet aldrig hur fransarna ser ut. Så jag gillar inte läget. 
Gillar inte gå in och pilla på vad någon annan har gjort. 
Får höra många gånger när jag frågar dem "ja men hur ser dina fransar ut då?" så får man till svar "det ser ut som det du gör på dina bilder" och när de väl kommer hit så hänger deras fransar åt alla möjliga håll och kanter, lim till max, för långa absolut inte anpassad förlängning efter kundens naturliga fransar och ihoplimmat! 
 
Ja, jag kan göra en påfyllning på det tekniskt sett! Men tänker inte låta någon gå härifrån med halva fransarna som ett stort katastrof. Därför hoppar jag hellre över de kunderna!!! 
Sen får folk bli arga om de vill!! Men jag tänker inte gå in och fixa någon annans katastrof och sen när de är ute på stan någon frågar "vart har du gjort dina fransar" och de svarar "hos Alexandra" och de tänker "bra då går vi inte dit heller" 
 
Grejen är att folk bokar in sig ändå fast det står att det inte är riktigt ok för en påfyllning på 60min om de inte har varit hos mig innan och de förstår inte att jag inte kan göra mirakel på 60 min!
Sånna fransar måste lösas bort och sättas dit som nytt set och det fixar jag inte på 60min! 
Mina påfyllningstider är gjorda efter att man har varit hos mig innan för jag vet hur det ser ut efter 3 veckor om man har tagit hand om sina fransar.
 
Har nu några kunder som har kommit hit för en påfyllning och som kommer tillbaka igen, så får jag panik när jag ser deras fransar och tänker "har jag gjort detta". Men självklart vågar jag inte fråga om de har varit hos någon annan innan mig. Så sitter jag där och har panik!