Volymfransar och mascara

Mascara på volymfransar funkar inte!!! 
Nu när alla julfester och snart nyårsfester kommer vet jag att många kommer att tänka "jag ska bara lägga på lite så ser det mer ut" NEJ! Det ser inte bättre ut. Det ser hemskt ut.
 
 
Tänk er fina fluffiga volymfransar som är helt fint separerade och är fluffiga, så kletar man på mascara på det ser det ut som spindelben.
Volymfransar förstörs heeelt när man lägger på mascara.
Är det svårt att få bort mascara från sigelfransar? Ja då kan ni tänka er att det är omöjligt mer eller mindre att få bort dem från volymfransarna. 
Inte nog med att de sätter sig längst ner i fransraden (nu har jag bara lagt mascara på topparna av dessa) men det sätter sig mellan stråna också. 
 
Får panik när jag ser mascara på fluffiga fransar!! Det blir inga fluffiga fransar längre. OCH mascara förstör limmfästningen också. 
Alltså om man går och fyller på fransarna var 3:e vecka men lägger på mascara de sista dagarna, när man kommer till mig och jag tvättar igenom fransarna ordentligt med min borste, åker JÄTTEMÅNGA av. Inte nog med det så har de flesta mascarorna olja i sig (det visste ni inte eller hur) .
 
Gjorde en video jag la upp på min Instagram (@aelashextensions)  och Facebooksida (AE Lashextensions) som visar när jag lägger på mascara, tyvärr så har Facebook en dålig vana av att nervärdera videokvaliteten oehört mycket :( så den videon är inte så lyckad. Men den på Instagram är klar och fin så den ser man väldigt bra på :) 
 
Jag kan nog inte upprepa mig tillräckligt många gånger hur viktigt det är att rengöra fransarna varje dag 2x både morgon och kväll, och det ska man göra oavsett man har använt något smink eller inte. 
 
Är du intresserad av att göra en ögonfransförlängning i Malmö eller är intresserad av att gå en ögonfransutbildning i Malmö, besök www.alexandraeros.com för mer information.