Påfyllning av andras jobb

Jag har haft en behandling som jag har valt att kalla påfyllning NY KUND (både singel och volym) och det innebär att jag fyller på I DEN HÄR BEHANDLIGEN fransar som inte jag har gjort från början. 
Det var brutalt många som gick in och bokade in påfyllningar fast att jag hade skrivit att jag inte gjorde påfyllningar på fransar från någon annan salong, så jag tänkte okej men då får de betala mer då jag behöver mer till det. Man vet alldrig vad man har att göra med, just här i Malmö. 
 
Men nu har jag tröttnat på det ordentligt! 
Så jag kommer att ta bort det alternativet HELT OCK HÅLLET och tar helt enkelt inga kunder med fransar på från andra salonger.
Varför?
När fransbyggning blev över populärt sådär för ca 2 år sedan så skulle ALLA göra fransar! Hemma, salong, i garage, utomhus ÖVERALLT!! Ju mer populärt det blev desto värre blevkvaliteten.
Jag har helt enkelt tröttnat på att rätta till andras brutalt misslyckade jobb, det är inte alltid det kom in brutalt fula fransar men ca 90% av dem var det. 
Kundernas fransar var så förstörda ibland att det till och med gjorde ont i mig!
Vissa kom in med JÄTTE tunna små strån med FÖÖÖÖR långa förlängningar på och jag kommer inte sätta(fylla på och fortsätta förstöra den naturliga fransen. 
Många gånger klagade folk att det är för tunna fransar (och då använder jag 0,15mm tjocka fransar som är max egentligen) för att de hade fått tjocka 0,2-0,25mm tjocka någon annanstans. 
Många gånger såg jag också riktigt plastiga och hårda syntetfransar (som ger en mycket mer drama effekt) och de  är mycket tjockare än mina silkesfransar. 
 
Det största problemet egentligen är dåligt applicerade och ihoplimmade fransar!! Ibland har jag fått ta bort mer eller mindre ALLA fransar vid en påfyllningtid på grund av att fransarna hängde halvt på den naturliga fransen.
Det går inte för mig att jobba så att jag separerar fransarna och roten på alla sticker åt högerr och vänster. Irriterar mig brutalt! 
 
Så nej! 
Jag vägrar helt att fylla på fransar från andra salonger! Sparar mig så mycket  huvudvärk!
 
Vad som är problem med dessa?
Också en påfyllning från en annan salong i Malmö....och man sätter inte fransarna in mot kundens hud, men att lägga de ca 1 cm ifrån är också lite väl att ta i! De kommer ändå att växa men att redan lägga alla fransar som en utväxt är lite väl!