Flat DD

Det nya innom ögonfransförlängning är så kallade flat lashes. Och ja det är som det låter platta fransar. 
Vanliga fransar som vi har använt oss av innan har varit runda men dessa är tillplattade och på så vis kan man få till synen tjockarde fransar utan att de väger mer än en 0,15. 
Detta är ett väldigt bra alternativ för de som tycker att 0,15 fransarna inte ger tillräcklig effekt men inte vill slita ut sina naturliga ögonfransar med 0,2 tjocka fransar. 
 
Testade även DD böjda fransar. Dessa är mer böjda än vanliga D böj. 
Just den gången när jag gjorde fransarna hade jag ingen bra telefon då min egen var på lagning, så min syster (som jag även testade fransarna på) fick äran att göra bild på dem senare. Därför bilden inte riktigt är skarp som de brukar vara då när jag gör dem. 
 
Ska jag vara ärlig så är det relativt svårt att att fästa DD fransar då de är riktigt böjda. När jag var nybörjarde tyckte jag att det var svårt att applicera D fransar (började med C) då det var lite svårare med att få ner roten och jag kan säga att det var en utmaning att få ner roten på DD fransarna. 
 
Allmänt så bliev det väldigt fint förutom att de korta fransarna man lägger i innerkanten var för böjda. Man får nog blanda i vanliga D fransar där för att det inte ska se konstigt ut.